pátek 10. srpna 2012

Kdo jsme

Cestovní kancelář Zuzana Smoradová (dříve CK Albion) byla založena v roce 1993 Ing. Zuzanou Smoradovou. Najdete nás na Zájezdy Albion.cz
Od roku 1996 se cestovní kancelář specializuje na pořádání poznávací zájezdů, studijních pobytů a jazykových kurzů. Od roku 1996 Zuzana Smoradová uspořádala více jak 170 zájezdů pro skupiny, kde byla i sama průvodkyní.  
průvodcovala na 170 zájezdech, byla průvodkyní na více jak 170 zájezdech, které uspořádala.

Sídlo cestovní kanceláře je v Hodoníně na ulici Mírové náměstí 16. 

Organizujeme poznávací pobyty do všech zemí světa, s hlavním zaměřením na anglicky-mluvicí země: Velkou Británii a Irsko.
Není problém uspořádat poznávací zájezd na míru přímo pro vybranou skupinu. V minulých letech jsme uspořádali zájezdy do Švýcarska, Berlína, Paříže nebo Belgie.


Cestovní kancelář ovšem nepořádá jen zájezdy pro skupiny, organizuje i individuální zájezdypro jednotlivce- například jazykové kurzy v zahraničí.
Cestovní kancelář se snaží splnit individuální přání na míru svých zákazníků- vedle zajištění cestovních náležitostí (jako doprava, ubytování, stravování nebo pojištění) CK zajišťuje i kulturní program jako jsou vstupenky do divadel, muzeí, na koncerty, atd.
Cestovní kancelář Zuzana Smoradová nabízí širokou paletu aktivit a činností, kterými se snaží co nejvíce vyjít vstříc přáním svých zákazníků.



Žádné komentáře:

Okomentovat